ZLATIBOR ZIMOVANJE

Vila Casa Residenziale 3*

Vila Casa residenziale*** se nalazi samo 300 metara od centra Zlatibora u Sunčanoj dolini u naselju Đurkovac. 
Vila poseduje fitness prostoriju sa finskom saunom, jakuzzijem i fitness spravama (korišćenje uz doplatu). Poseban užitak i zadovoljstvo tokom letnjeg perioda pruža otvoreni bazen. Objekat raspolaže i internim restoranom sa domaćom kuhinjom za sladokusce i najboljim gastronomskim specijalitettima balkanskog podneblja.

Vila u svom sastavu ima četiri velika dupleksa i jednu sobu u potkrovlju. Svaka smeštajna jedinica ima kupatilo, SAT TV, bežični internet i video nadzor.

Dupleksi (4-6 osoba) imaju po dve odvojene spavaće sobe i veliki dnevni boravak. U jednoj sobi se nalazi bračni ležaj, a u drugoj dva odvojena ili manji francuski ležaj. Idealni su za boravak porodica sa decom, ali i grupa prijatelja (4-6 osoba). U dnevnom boravku se nalazi garnitura za sedenje (sofa se može otvoriti po potrebi). 
Soba (2-4 osobe) ima francuski ležaj i garnituru za sedenje (sofa se može otvoriti po potrebi). Nalazi se na potkrovlju i ima kosine.

Objekat nudi usluge noćenje sa doručkom (švedski sto). Doručak je serviran od 09 do 12h.

Vila Casa residenziale pogodna je za održavanje poslovnih sastanaka, mini seminara i savetovanja, kao i za zakup  celog objekta. To je zaista jedan poseban objekat u kojem ćete provesti nezaboravne trenutke.

GPS koordinate: 43.729755, 19.694189    

CENOVNIK ZA ZIMU 2018. GODINE
Cene su date po apartmanu dnevno na bazi ND u EUR

TIP SMEŠTAJA

31.12.2017-03.01.2018.

04.01.2018-28.02.2018.

1/2

70

65

1/4

150

85

Cena aranžmana obuhvata:

  • Smeštaj u sobi/dupleksu na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto)

Cena aranžmana ne obuhvata:

  • Prevoz
  • BT koja se plaća na licu mesta 120,00 din po osobi dnevno, a za decu od 7 do 15 godina 60,00 din.

Uslovi plaćanja: plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan plaćanja

Način plaćanja:

  • Gotovinski - uplata avansa najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska
  • Čekovima građana na maksimalno tri mesečne rate nakon realizacije aranžmana, bez uvećanja
  • Administrativnom zabranom 30% prilikom rezervacije, za ostatak na maksimalno šest rata, pri čemu je korisnik usluga dužan da u roku od dva radna dana nakon uplate akontacije dostavi Organizatoru Rešenje o administrativnoj zabrani (formular izdaje Organizator), overen i potpisan od strane Poslodavca
  • Platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro)

Cenovnik br. 1 od 05.10.2017.

Uz ovaj cenovnik  važe Opšti uslovi putovanja agencije San Marco travel d.o.o.,  licenca broj OTP 44/2013. Big Star Travel ovlašćeni posrednik.

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
10:00 do 18:00
Subotom
10:00 do 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait