ZLATIBOR ZIMOVANJE

Vila Casa Residenziale 3*

Vila Casa residenziale*** se nalazi samo 300 metara od centra Zlatibora u Sunčanoj dolini u naselju Đurkovac. 
Vila poseduje fitness prostoriju sa finskom saunom, jakuzzijem i fitness spravama (korišćenje uz doplatu). Poseban užitak i zadovoljstvo tokom letnjeg perioda pruža otvoreni bazen. Objekat raspolaže i internim restoranom sa domaćom kuhinjom za sladokusce i najboljim gastronomskim specijalitettima balkanskog podneblja.

Vila u svom sastavu ima četiri velika dupleksa i jednu sobu u potkrovlju. Svaka smeštajna jedinica ima kupatilo, SAT TV, bežični internet i video nadzor.

Dupleksi (4-6 osoba) imaju po dve odvojene spavaće sobe i veliki dnevni boravak. U jednoj sobi se nalazi bračni ležaj, a u drugoj dva odvojena ili manji francuski ležaj. Idealni su za boravak porodica sa decom, ali i grupa prijatelja (4-6 osoba). U dnevnom boravku se nalazi garnitura za sedenje (sofa se može otvoriti po potrebi). 
Soba (2-4 osobe) ima francuski ležaj i garnituru za sedenje (sofa se može otvoriti po potrebi). Nalazi se na potkrovlju i ima kosine.

Objekat nudi usluge noćenje sa doručkom (švedski sto). Doručak je serviran od 09 do 12h.

Vila Casa residenziale pogodna je za održavanje poslovnih sastanaka, mini seminara i savetovanja, kao i za zakup  celog objekta. To je zaista jedan poseban objekat u kojem ćete provesti nezaboravne trenutke.

GPS koordinate: 43.729755, 19.694189    

CENOVNIK U PRIPREMI

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait