ZLATIBOR ZIMOVANJE

Vila Domaći kutak

Vila  Domaći kutak** se nalazi u naselju Rujno, a od centra Zlatibora i autobuske stanice je udaljena oko 500 metara. Vila raspolaže sa 24 smeštajne jedinice koje su različitih kapaciteta: sobe dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne i  dupleksi - dve odvojene spavaće sobe sa ukupno pet do osam ležajeva.

Svaka soba poseduje odvojene ležajeve ili francuski ležaj, CATTV sa preko 40 kanala, besplatni WiFi, sef, mini bar, telefon, kupatilo  sa fenom i peškirima. Postoje posebne sobe koje mogu primiti i kućne ljubimce u skladu sa kućnim redom, kao i soba za osobe sa posebnim potrebama. Gostima je na raspolaganju i parking ispred objekta.

Vila Domaći kutak poseduje restoran koji prima do 100 gostiju, kao i kafe bar. Na raspolaganju je i visenamenska sala opremljenom svom audio i video opremom potrebnom za održavanje nastave, seminara  i rekreaciju, diskoteka, sportski tereni za košarku, odbojku, mali fudbal i tenis.

Vila je pogodna za organizaciju rekreativne nastave, za smeštaj sportskih grupa, ali i za boravak individualnih gostiju koji su ljubitelji prirode i aktivnog odmora na svežem planinaskom vazduhu.

GPS koordinate: 43.731236, 19.693792.

CENOVNIK U PRIPREMI

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait