ZLATIBOR ZIMOVANJE

Vila Pina

Vila Pina**** smeštena je u klimatskom odmaralištu Zlatiboru na mirnoj lokaciji među borovim šumama. Nalazi se u blizini zlatiborskog jezera i nudi prostrane apartmane sa besplatnim bežičnim internetom.

Svi apartmani imaju moderan nameštaj i kompletno opremljenu kuhinju sa kuhinjskim posuđem, frižiderom i trpezarijskim delom. Na raspolaganju su CD plejer, DVD plejer i flat-screen TV sa kablovskim kanalima.
Apartman A čine spavaća soba sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, kuhinja, trpezarija i kupatilo sa hidromasažnom tuš kabinom.
Studio B čini prostorija sa francuskim ležajem, dnevnim boravakom sa sofom na razvlačenje, kuhinjom, trpezarijom i kupatilom sa hidromasažnom tuš kabinom.
Studio C čini prostorija u kojoj je francuski ležaj, kuhinja, trpezarija i kupatilo sa hidromasažnom tuš kabinom.

Može se dobiti krevetac za dete na upit. Spa centar vile Pina nudi đakuzi i saunu, dok se masaže mogu rezervisati (plaćanje na licu mesta).

Tokom zime, gosti mogu da odlože svoju ski opremu u ostavu za ski opremu. Leti možete uživati u izletima po zlatiborskoj visoravni i okolnom području.

Besplatan privatni parking na raspolaganju je u okviru vile.

GPS koordinate: 43.723297, 19.699060.

CENOVNIK U PRIPREMI

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait