Pon-Pet: 09:00 - 17:00

Sub: 10:00 - 14:00

PARGA je grad čiji koreni sežu čak do antičkog perioda, ali je bila i pod jakim uticajem zapadnih civilizacija i kultura. Upravo je u takvom okruženju različitih kultura, na malom prostoru, zapljuskivana jonskim morem na epirskom poluostrvu, nikao gradić sa svojstvenim i jedinstvenim šarmom. Posetioci Parge će biti impresionirani zelenilom i okolnim planinama i maslinjacima. Njene prelepe plaže i mirni zalivi, skriveni su iza velikih stena. 

Pogledajte našu ponudu PARGA 2024. Provedite LETO 2024 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust PARGA može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2024. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTEponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika PARGA 2024. Naš program PARGA LETO 2024 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela po najpovoljnijim cenama.  Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš

Image

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!

Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

Radno Vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo