Pon-Pet: 09:00 - 17:00

Sub: 10:00 - 14:00

Sicilija

Sicilija 2024 letovanje

Koliko god se budete pripremali za putovanje (Italija), čitali, gledali putopise za Letovanje na Siciliji 2022, ona će Vas, sa prvom posetom i pravom ponudom, još dodatno iznenaditi i razoružati svojim šarmom. Jer, Sicilija je naprosto drugačija, posebna, divlja i uzbudljiva, surova i magična. Ovo najveće ostrvo Sredozemlja, kao i najveća regija Italije, bila je nastanjena Sikancima još 8000 p.n.e. Grci su počeli da kolinizuju Siciliju oko 750. godine p.n.e. kada su osnovali Sirakuzu, Taorminu, Agriđento i Imeru. Potom su je osvajali Vandali, Goti, Vizantinci, Severnoafrikanci, Normani, kasnije i Nemci, Francuzi, Španci. I svi oni ostavili su traga na njenu kulturu, arhitekturu, kulinarstvo i način života. Najveći gradovi su: šarmantna i nestvarna Taormina - grad koji je podjednako živ i danju i noću i koji je prepun butika, kafića i restorana, a bio je i mesto snimanja nekih najpoznatijih svetskih filmova, obližnji Đardini Naksos - nekadašnje ribarsko ostrvo, a danas pravo turističko mesto, Katanija - pravi mediteranski grad, iz koga se pruža fantastičan pogled na vulkan Etnu, najviši vulkan u Evropi, glavni grad Palermo - poznat po svojoj mešavini različitih stilova, mnogobrojnih crkvi, ali najpoznatiji po svojoj centralnoj gradskoj pijaci. Najlepše, rajske plaže je teško izdvojiti, ali svakako ne smete zaobići azurno plavu Mondello plažu, u blizini Palerma, na istočnoj strani ostrva Marinello plaža, na zapadu nestvarna Cala Rossa, dok je na jugu - Scala dei Turchi, možda i turistima najlepša plaža, koja je zbog miksa nestvarne boje vode i sedimentnih stena upečatljive bele boje, na UNESCO-voj listi. I kako je veliki pesnik Gete smatrao, da je Sicilija duša Italije, mi ostavljamo Vama da je osetite, i nama po povratku, prenesete utiske! Krenite sa nama na letovanje na Siciliji 2022.

sicily

 Cene
 
HOTEL LA RIVA 3*

01.07.
13.07.

15.07.
27.07.

29.07.
10.08.

26.08.
07.09.

Usluga
 Br. noći 8 8 8 8
BB
Redovna cena
519 539  565  519 
Promo cena
439 459 479 439
 
HOTEL LA PIRAMIDE 3*

01.07.
13.07.

15.07.
27.07.

Usluga
 Br. noći 8 8
BB
Redovna cena
569 569
Promo cena 
489 489 
 
HOTEL KINGS HOUSE 4*

29.07.
10.08.

26.08.
07.09.

Usluga
 Br. noći 8 8
BB
Redovna cena
579 549
Promo cena u 1/2 sobi
 499  469
3.odrasla osoba
474 444

HOTEL CAPO DEI GRECI 4*

01.07.
13.07.

15.07.
27.07.

29.07.
10.08.

26.08.
07.09.

Usluga
 Br. noći 8 8 8 8
BB
Redovna cena
625 645 670 625

Način plaćanja:
- Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
-Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica Komercijalne banke mogućnost plaćanja na šest rata bez kamate.
- Odloženo plaćanje: 50% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama čekovima građana, rate dospevaju 20-og u mesecu, dospeće poslednje rate 20.11.2023.
- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA ETA TOURS-a.

Popusti za decu u sobi sa roditeljima:
-deca do 2.99 god. plaćaju samo prevoz 60eur (imaju sedište u autobusu i koriste zajednički ležaj u pratnji dve odrasle osobe)
- deca od 2.99-12.99 godina u pratnji dve odrasle osobe, u sobi sa roditeljima; ostvaruju po 25% popusta (imaju sedište u autobusu i sopstveni ležaj)
- deca u pratnji jedne odrasle osobe ne ostvaruju popust

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
-Prevoz komfornim turističkim autobusom prema programu putovanja (klima,TV,DVD, audio oprema,)
-Smeštaj u Rimu (1 noćenje sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/3 sobama,
-Smeštaj na Siciliji (6 noćenja sa doručkom u hotelu La Riva 3* u 1/2 i 1/3 sobama u Giardini Naxosu I u hotelu Capo dei Grace 4* u 1/2 i 1/3 sobama u St. Alessiu)
-Smeštaj u Napulju (1 noćenje sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/3 sobama,
-Obilaske prema programu putovanja,
-Usluge licenciranog vodiča grupe,
-Usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera,
-Troškove organizacije i vođenja aranžmana.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

-Fakultativne izlete i ulaznice.
-Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Rim i okolinu (uvedena 01.09.2014, plaća se na recepciji hotela) –zaboravak u hotelima sa 3 *- 4€ po noćenju / po osobi,a za boravak u hotelima sa 4 *–6€ po noćenju / po osobi po noćenju;
-gradsku komunalnu taksu za Napulj i okolinu (uvedena 31.10.2012., plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 3* – 3 € po noćenju / po osobi, 4 € za boravak u hotelima sa 4*
- gradska komunalna taksa za Gairdini Naksos i St Alessio za boravak u hotelima sa 2 i 3* – 1,50 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4*i 5* –2 € po noćenju / po osobi.
- Međunarodno zdravstveno osiguranje (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000€). Preporuka agencije je da putnik poseduje ovu vrstu osiguranja
- Individualne troškove putnika
- Doplata za 1/1 sobu
Hotel La Riva 3* 150 eur
Hotel Capo Dei Greci 4* 250 eur


CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:
-“Upoznajmo Rim” -Cena za odrasle 20€, za decu 10€ ( u cenu su uključene slušalice i lokalni vodič)
- Antički Rim sa posetom Koloseumu i rimski forumima- Cena za odrasle 40€/za decu 20€( u cenu je uračunata rezervacija, ulaznice, lokalni vodič i slušalice)- prijave u agenciji
- Poludnevni izlet- Sicilijanska sela- Cena za odrasle od 30€/deca 20€
- Celodnevni izlet- vulkan Etna i Katanija- Cena za odrasle od 35€/deca 20€
- Celodnevni izlet - Palermo i Monreale-Cena za odrasle 55€/ za decu 25€ ( cena uključuje prevoz, lokalnog vodiča, ulaznice u katedralu)
- Celodnevni izlet- Sirakuza - Cena za odrasle 35€/za decu 20€( cena uključuje prevoz, lokalnog vodiča)
- Poludnevni izlet- Taormina Cena za odrasle 20€/za decu 10€ (cena uključuje prevoz i povratnu kartu za žičaru)
- Celodnevni izlet- Ostrvo Kapri-Cena za odrasle 65€/ za decu do 11.godina 45€ ( cena uključuje brodsku kartu, vožnju žičarom) – cena je podložna promeni
-poludnevni izlet u Pompeju cena za odrasle 45€/za decu 25€ ( cena uključuje prevoz, ulaznicu, lokalnog vodiča)

PROMOTIVNA CENA ZA PAKET FAKULTATIVNIH IZLETA NA SICILIJI 175€ SA POPUSTOM :160€
(NE OBUHVATA IZLETE U RIMU I IZLET NA OSTRVO KAPRI I POMPEJU)

Letovanje Sicilija

Do Sicilije vam je danas lako doći, postoje i brojni turistički aranžmani, ali i agencije koje vam mogu detaljno isplanirati putovanje. Možete stići avionom, autobusom ili brodom, ali smo sigurni da će vam teško pasti napuštanje ovog jedinstvenog italijanskog ostrva.


Ovo je najveće ostrvo u Sredozemnom moru, a ukoliko biste želeli da obiđete čitavo ostrvo od njegove istočne do zapadne obale računajte na bar 5 sati vožnje kroz njegovu prirodu.


Sicilija može da se pohvali obalom dugom 1000 kilometara, a vi kao turista ne morate brinuti da li ćete naći idealnu plažu za sebe i svoje saputnike. Severni deo ostrva karakterišu duge peščane plaže, koje su dinamične sa mnogobrojnim sadržajem za turiste.


Ukoliko želite više prirodnjačkog iskustva predlažemo vam jug ostrva, gde ćete pronaći mala ribarska mesta kao i njihove sakrivene plaže.


Najpopularnije plaže na Siciliji

Ukoliko bismo morali da napravimo presek i izaberemo najpopularnije plaže na Siciliji, spisak bi išao ovim redosledom: Cala Mosche, Mondello, Sant Vito Lo Capo, Lido di Mortelle, Cefalu i Gardini Naxos.


Koju god plažu da izaberete sigurno se nećete pokajati jer se svaka od njih izdvaja tirkizno plavom bojom, predivnom prirodnom, bistrom i toplom vodom.


Šta obavezno videti na Siciliji?

Za sve one koji žele da osete miks kultura na Siciliji, predlažemo obilazak istorijskog gradića Erice koji sve to savršeno opisuje. Sam grad spada među najveće atrakcije Sicilije, a mesto je sa nekoliko hramova, zamkova kao i tvrđava.


Najveća atrakcija u ovom gradu jeste Castello di Venere, a ispod nje se nalazi i tvrđava Pepoli koja je sagrađena na nesvakidašnjem mestu – na uskoj steni koja se vertikalno uzdiže iznad mora.


Sledeće za obilazak je svakako grad Marsala gde možete probati čuveno desertnovino Marsala, i to na putu za oblast Agriđento.


U pitanju je arheološko nalazište na Siciliji, koje je okruženo mnogobrojnim stablima masline i badema, a u kom se nalaze antički hramovi. Tako ćete pronaći i Konkordijin hram koji je jedan od dva preostala čitava hrama na Siciliji.


Vulkan Etna – neprevaziđeni spomenik prirode (pazite, još uvek je živ!)

Nismo sigurni da li je potreban podsetnik, ali vulkan Etna takođe je potrebno posetiti. Ovo je jedinstveni spomenik prirode i vulkanski div koji se sa svojih 3320 metara izdiže iznad nivoa mora. Sicilijanski vulkan Etna je poslednji živi vulkan u Evropi, pa se pripazite jer je izuzetno opasan. Zbog toga je preporuka da vulkan posetite isključivo preko organizovane turističke ture, a sigurni smo da će ovo biti jedno novo iskustvo od svega što ste imali do sada da doživite.


Destinacija koja se jednostavno podrazumeva ukoliko letujete na Siciliji, jeste Palermo gde ćete posetiti Monreale – najpoznatiju katedralu na Siciliji koja potiče još iz 12. veka p.n.e i koja je više puta menjala svoju namenu. Trenutno odiše normanskim stilom, ali i uz prepoznatljiv arapski stil kao i vizantijske elemente.


Za sam kraj vam predlažemo da posetite i Sirakuzu, glavni i najveći polis antičke Grčke. Ovde možete pronaći mnogobrojne značajne arheološke lokalitete poput ostatke Apolonovog hrama.


Naravno nije ovo sve što vam predlažemo da vidite na Siciliji, ali je zaista previše svega onoga što je potrebno videti pa i napraviti listu. Naravno ne treba zaobići ni Kataniju, selo Corleone pa i grad Raguzu.


PROGRAM PUTOVANJA Sicilija leto 2023:
 
1.dan / BEOGRAD

Polazak iz Beograda sa parkinga Sava centra. Sastanak u 16:30h, polazak u 17:00h. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.
 
2.dan / RIM

Dolazak u prestonicu Italije - večni Rim. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme uz mogućnost organizovanja fakultativne poslepodnevne šetnje upoznajmo Rim sa lokalnim vodičem na srpskom jeziku…Piazza di Populo, Piazza di Spagna, Fontana di Trevi, Pantheon, Piazza Navona, Piazza Venezia... Individualni povratak u hotel. Noćenje.
 
3. dan / RIM – ANTIČKI RIM

Doručak. Napuštanje hotela. Mogućnost fakultativnog izleta Antički Rim-poseta Colosseumu i forumima. Sinonim za Colosseum “teatar flavijevaca” su svakako gladijatorske borbe, ali Colosseum koji je počeo da gradi Vespazijan 72 god. je mnogo više od toga…Činjenica da je bio jedno od svetskih čuda je dovoljna da ga zajedno posetimo. Nakon obilaska slobodno vreme. U večernjim časovima polazak za Siciliju. Noćna vožnja kroz Italiju.
 
4.dan / SICILIJA -GIARDINI NAXOS - ST ALESSIO

U jutarnjim časovima dolazak u luku Villa San Giovanni. Vožnja trajektom do Messine. Dolazak na Siciliju u jutarnjim časovima. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za kupanje, odmor, individualne aktivnosti, fakultativne izlete...Noćenje.
 
5.dan / SICILIJA-SIRAKUZA

Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog izleta u jedan od najlepših gradova Sicilije,-SIRAKUZU, izgradjen na najmanjem ostrvu u sklopu Sicilije i poznatog pod nazivom – beli biser Jonskog mora. Nakon sat i po vožnje autoputem, dolazak u Sirakuzu. Barokni grad koga su osnovali grci u 8 v.pne. uglavnom je poznat po čuvenom matematičaru Arhimedu koga su u Sirakuzi ubili rimski legionari. Pešačko razgledanje grada sa lokalnim vodičem: Arhimedov trg, Apolonov hram, Katedrala, crkva Sv. Lucije. fontana Aretuze… Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.
 
6.dan / SICILIJA Doručak. Slobodan dan za kupanje i sunčanje. Noćenje.
 
7. dan / SICILIJA-PALERMO-MONREALE

Doručak. Celodnevni fakultativni izlet u najveći glavni grad Sicilije-PALERMO. Vožnja kroz srce ostrva, kroz maslinjake i plantaže crvenih pomorandži. Po dolasku u Palermo panoramsko razgledanje grada: trgovi Quattro Canti, Pretoria, Risorgimento, Marina, Pozorišta… Slobodno vreme za individualna razgledanja. U poslepodnevnom razgledanju posećuje se katedrala posvećena sveticama zaštitnicama grada kao i katedrala u Monrealu ukrašena mozaicima. Povratak u hotel. Noćenje.
 
8. dan / SICILIJA-ETNA - KATANIJA
Doručak. Fakultativni izlet na vulkan ETNU. Simbol i zaštitni znak Sicilije. Vožnja kroz vinograde i živopisne predele podnožja Etne. Odlazak do visine od 1900 m, degustacija lokalnih domaćih proizvoda (vino, rakija, med…). Slobodno vreme za individualnu šetnju oko kratera nastalih pre 100 god. U povratku obilazak Katanije, drugi po veličini grad na Siciliji i najveći ekonomski centar ostrva… Panoramsko razgledanje grada: Vila Belini, rimski amfiteatar, kvart grada pod zaštitom UNESCO-a, tvrdjava Ursino, trg Duomo, , ulice Corso Italia i Etnea, palata Biskari, panorama luke i dela grada poznatog pod nazivom Ćiminjere, kraće slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.
 
9. dan / SICILIJA- TAORMINA

Doručak. Slobodno vreme za kupanje I sunčanje. U poslepodnevnim časovima fakultativna poseta najposećenijem turističkom centru Sicilije. Grad Taormina se nalazi na istočnoj strani ostrva i najpoznatije je letovalište na Siciliji. Ima predivan pogled na Jonsko more i vulkan Etnu, kao i mnoštvo restorana i noćnih klubova koji garantuju odličan provod i nezaboravno letovanje. Taormina je poznata po svom letnjem filmskom i muzičkom festivalu koji se održava u antičkom amfiteatru tokom letnje sezone. Iz razloga što je Taormina na brdu ( 300 m nadmorska visina), do podnožja gde se nalaze plaže dolazi se žičarom koja radi tokom celog dana. Do Taormine se stiže autobusom, vožnja žičarom do Porta Mesine i slobodno vreme za šetnju glavnom ulicom Corso Umberto. Povratak u hotel u večernjim satima. Slobodno vreme. Noćenje.
 
10. dan / SICILIJA-SICILIJANSKA SELA-NAPULJ
Doručak. Napuštanje hotela I pakovanje stvari u autobus. Slobodno vreme ili poludnevni fakultativni izlet u SICILIJANSKA SELA. Poseta tipičnim Sicilijanskim mestima Forca d’Agro i Savoka, poznatim kao scenografija za snimanje filmskog serijala “Kum”. Upoznavanje sa lokalnom tradicijom i običajima na Siciliji u autentičnom ambijentu. Obilazak crkve S. Lućije i čuvenom baru Viteli u kojem je Al Paćino snimao legendarne scene u filmu Kum. Nastavak putovanja ka Messini , gradu koji zovu vrata Sicilije. Ukrcavanje na trajekt. Nastavak putovanja prema Napulju. Noćna vožnja kroz Italiju.
 
Napulj
Pompeja
11. dan / -NAPULJ

Dolazak u Napulj u jutarnjim časovima, rodno mesto čuvenog Berninija. Istorijsko jezgro grada je i dalje pod zaštitom UNESCO-a. Panoramsko razgledanje grada : Piazza Garibaldi, Piazza Municipio, Kraljevska palata, gradska kuća, srednjevekovni zamak Nuovo,Trg Plebisito, teatro San Carlo, galerija Umberto I. Slobodno vreme ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u Pompeju. Ovaj grad je bio najveći i najbogatiji trgovački centar u antičkom periodu, potpuno je uništen u erupciji vulkana Vezuv 79.g.n.e. Tokom razgledanja obići ćemo ulice na kojima su se nekada nalazili forumi, prodavnice, hramovi… Povratak u Napulj. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

12. dan / NAPULJ-KAPRI

Doručak. Napuštanje hotelskih soba I pakovanje stvari u autobus. Slovodno vreme ili celodnevni fakultativni izlet na ostrvo KAPRI. Zašto predlažemo da posetite ostrvo Kapri? Čuven po svojim lepotama od 19. veka počeo je da mami književnike slikare i druge umetnike. A od 20. veka ovo ostrvo je počelo da privlači i svetski džet set. Doživite i Vi ovo čudesno ostrvo svojim čulima … Polazak iz luke i nakon polučasovne vožnje brodom stižemo do ostrva. Kapri je jedno od najlepših ostrva Italije, danas mondensko letovalište. Ostrvo prepoznatljivo po obilju prelepih mirisa,poznato je još od antičkih vremena, gde su Rimski carevi Avgustin I njegov naslednik Tiberije imali svoje vile. Obilazak mesta Kapri: Mala luka, prelepe plaže, restorani… Slobodno vreme za kupanje i uživanje na ostrvu. Povratak u Napulj. Nastavak putovanja ka Srbiji. Noćna vožnja.

13. dan / BEOGRAD Dolazak u Beograd u poslepodnevnim časovima. ( Kraj usluga )

 


NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:

Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju stranka prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja. Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela putem sajta www.etaturs.rs.

Rim


Hotel Cinecitta 3* hotelcinecitta.ithotel.site
Nalazi se u širem centru Rima, u blizini metro stanice, dobro je spojen sa centrom grada. Hotel poseduje 1/2 i 1/3 sobe, restoran. Svaka soba poseduje kupatilo, TV, sef, fen. Doručak je kontinentalni-švedski sto.

 Hotel Parco Tirreno 4*  hotelparcotirreno.ithotel.site
Nalazi se u srcu grada u blizini trga Sv.Petra. Stanica metroa linije A je na samo 700m od hotela. Hotel poseduje 1/2 i 1/3 sobe, restoran. Svaka soba poseduje kupatilo, TV, fen. Doručak je kontinentalni-švedski sto.

Hotel Giotto 3* hotelgiotto.eu se nalazi blizu jedne od glavnih podzemnih stanica metroa, što znači da su gosti izuzetno dobro povezani sa svim delovima grada i glavnim turističkim atrakcijama. Sobe su 1/2, 1/3, uključujući kupatilo sa tuš kabinom, tv, sef,fen. Doručak je kontinentalni-švedski sto.

Hotel Black 4*  hotelblack.ithotel.site
Nalazi se na samo 15 minuta vožnje od bazilike Sv. Petra. Hotel poseduje 1/2 i 1/3 sobe, restoran. Svaka soba poseduje kupatilo, TV, fen. Doručak je kontinentalni-švedski sto.

Ibis Styles Roma Vintage 4* all.accor.com/hotel Smešten u tržnom centru Ananjina, Ibis Styles Roma Vintage se nalazi u mestu Ananjina. Ovaj objekat sa 4 zvezdice nudi bar i klimatizovane 1/2 i 1/3 sobe sa TV-om sa satelitskim kanalima. Povezan je metroom sa centrom grada. Doručak se služi na bazi švedskog stola.

Sicilija


Hotel la Riva 3* http://i53479.wixsite.com/hotellariva
Nalazi se u Giardini Naksosu preko puta plaže, na idealnoj poziciji za obilazak ostrva. Sobe su opremljene u tradicionalnom sicilijanskom stilu imaju kupatilo, tv, telefon klimu. Upotreba sefa uz doplatu na recepciji. WI FI uz doplatu. Hotel poseduje restoran sa prelepim pogledom na zaliv, bar, parking ( uz doplatu). Doručak je kontinentalni na bazi švedskog stola.

Hotel Capo Dei Greci 4*    hotelcapodeigreci.it Nalazi se u St. Alessiu na samo 10 km od Taormine. Nudi dva panoramska bazena i wellness centar. Sobe su 1/2 I 1/3 sa TV-om, Wi Fi-em i sopstvenim kupatilom. Doručak je kontinentalni na bazi švedskog stola.

 Hotel La Piramide 3* hotellapiramide.com

Nalazi se u mestu Roccalumera, na 200m od plaže. Cena suncobrana i ležaljki za goste hotela je 10 eur.  Sobe su 1/2 i 1/3 sa sopstvenim kupatilom, imaju tv, telefon. Doručak je kontinentalni na bazi švedskog stola.

Hotel Kings House 4* kingshousehotel.it Nalazi se 200m od plaže u Mascaliju. U sklopu hotela je bazen sa upotrebom ležaljki i suncobrana za goste, restoran, bašta. Sobe su 1/2 i 1/3 imaju kupatilo, sat tv, telefon. Doručak je kontinentalni na bazi švedskog stola.


Napulj


Grand hotel Europa 3* grandhoteleuropa.com/
Smešten je u Napulju nalazi se u blizini železničke stanice Garibaldi. Sve sobe su klimatizovane, ukrašene su različitim freskama, sadrže TV sa satelitskim kanalima i sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem, sef, fen, besplatan wi fi. U sklopu hotel je restoran la Falen, sala za sastanke, bar. Doručak je kontinentalni na bazi švedskog stola.

Hotel Cristina 3* hotelcristinanapoli.com.
Nalazi se u mirnom delu Napulja, u blizini Mostra D’oltremare izložbenog centra i u neposrednoj blizini metro stanice. Hotel poseduje 63 moderno opremljene sobe sa televizorima,klima uredjajima,sefom i fenom za kosu. Doručak je kontinentalni na bazi švedskog stola.

Hotel Nuovo Rebecchino 3* https://www.nuovorebecchino.it/
nalazi se u blizini Glavne železničke stanice u Napulju. U okviru objekta gostima su dostupni bar, prostorije za sastanke i bilijar sala. Sobe u hotelu Nuovo Rebecchino poseduju TV, klima-uređaj i mini-bar. Doručak je kontinentalni na bazi švedskog stola.

Hotel Gimar 3* hotelgimar.wixsite.com smešten na 1,5 km od stanice metroa Mugnano u Melito di Napoliju. Hotel poseduje 1/2 i 1/3 sobe, restoran. Svaka soba poseduje kupatilo, TV, fen. Doručak je kontinentalni-švedski sto.

 NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

• U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova.
• Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
• U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izlged pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj.
• Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
• Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja.
• Organizator putovanja, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smeštajnog objekta. Ukoliko postoji mogućnost u datom momentu u smeštajnom objektu, putnici će dobiti vrstu kreveta (bračni, razdvojeni) po želji, sobe jednu do druge, na istom spratu itd. Agencija se trudi da izađe u susret željama putnika, no često ovakve stvari nisu izvodljive – te ih ne možemo garantovati.


 
Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije ETA TOURS, licenca OTP 33/2022
Big Star Travel je ovlašćeni posrednik.
 

Pogledajte našu ponudu SICILIJA 2023. Provedite LETO 2023 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust SICILIJA može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2023. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika SICILIJA 2023. Naš program SICILIJA LETO 2023 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela po najpovoljnijim cenama. Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš

 

Pogledajte i ostale ponude iz ove kategorije

Image

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!

Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

Radno Vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo