OHRID LETO 2023

OHRID 2023 - NAJPOVOLJNIJE CENE

OHRID 2023 letovanje

Ohrid je grad istorije i kulture, grad tradicije i velike perspektive, poznat turistički centar u jugozapadnom delu Republike Makedonije. Oni, koji jednom upoznaju Ohrid, obično se ponovo vraćaju da bi uživali u ovom gradu-muzeju, čija svaka crkva, freska ili ikona predstavljaju raritet neprocenljive vrednosti. Oni će duboko u sebi poneti specifičnu atmosferu spokoja usnulog u uskom, strmim ulicicama, u prekrasnim kucama stare gradske arhitekture Ohrida...

Lokalno vreme je GMT + 1 sat (ista vremenska zona kao i Srbija).
Zvanična valuta je Denar.
Telefonski pozivi: za Srbiju 00381 (pozivni za grad) / iz Srbije 00389 (pozivni za grad).DOBREDOJDOVTE VO OHRID

OHRID 2023 mapa

Pogledajte našu ponudu OHRID 2023. Provedite LETO 2023 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust OHRID može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2023. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika OHRID 2023. Naš program OHRID LETO 2023 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela.
Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš.

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 17:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait