Obaveštenja / Last minute
LETOVANJE GRČKA 2018 - FIRST MINUTE PONUDA LETO 2018 - VELIKI IZBOR HOTELA I VILA U GRČKOJ PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI ZA LETOVANJE 2018.
   |   

TURSKA LETO 2018

TURSKA 2018 - NAJPOVOLJNIJE CENE

turska leto 2018

Dobro došli u Tursku, zemlju začina, kebaba, baklava i ratluka...romantičnu, egzotičnu i koloritnu. Dočekaće Vas žamor uličnih prodavaca, pijačna vreva, šaroliki bazari, radnjice pune ručno rađenih tepiha prelepih boja i dezena, jeftinog zlata, kože i suvenira. Ova zemlja povezuje dva kontinenta, kulturu istoka sa kulturom zapada. Veliko prirodno blago i neprocenljivo istorijsko nasleđe Vam se razotkriva na svakom koraku dok se kraj  Vas nižu ostaci starih civilizacija i drevnih gradova neverovatne arhitektonske lepote. Turska je zemlja osmeha i igre, sunca, mora i planina, i nadasve zemlja gostoljubivih, srdačnih i prijatnih ljudi. Nekada davno je to stanovništvo živelo od prodaje ribe i sunđera u malim ribarskim selima, a danas su to mondenska letovališta koja posećuju turisti svih starosnih doba. Jedno  je sigurno - Turska će Vam pružiti nezaboravan odmor, uživanja kraj obale mora i dobar provod u u gradovima stvorenim za zabavu.   

Lokalno vreme je GMT + 2 sat (u odnosu na Srbiju jedan sat unapred).
Zvanična valuta je Turska Lira.
Telefonski pozivi: za Srbiju 00381 (pozivni za grad) / iz Srbije 0090 (pozivni za grad).

 ODABERITE ŽELJENU DESTINACIJU IZ MENIJA SA LEVE STRANE.

Türkiye'ye Hoşgeldiniz…

turska 2018 mapa

Pogledajte našu ponudu TURSKA 2018. Provedite LETO 2018 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust TURSKA može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2018. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika TURSKA 2018. Naš program TURSKA LETO 2018 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela.
Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš.