Obaveštenja / Last minute
LETOVANJE GRČKA 2018 - FIRST MINUTE PONUDA LETO 2018 - VELIKI IZBOR HOTELA I VILA U GRČKOJ PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI ZA LETOVANJE 2018.
   |   

SRBIJA ZIMA 2018

SRBIJA 2018 - NAJPOVOLJNIJE CENE

Dok budete prelistavali strane sa ski centrima Srbije, sigurno će te zaključiti da smo zemlja bogata neiskorišćenim mogućnostima za skijanje. Kada se uporede smeštajni kapaciteti, koji danas više nisu mali, sa dužinom staza i brojem žičara, uočiće se velika nesrazmernost. Ipak poslednjih godina je situacija na planinama Srbije je znatno bolj, Izgrađene su nove moderne žičare na Kopaoniku, Staroj Planini, Zlatiboru... Postoje planovi za nova skijalista, radi se infrastruktura u planinskim centrima...Ove sezone smo za Vas izdvojili ponude zimovanja na Kopaoniku, Zlatiboru i Staroj planini.

srbija zima 2016

ODABERITE ŽELJENU DESTINACIJU IZ MENIJA SA LEVE STRANE.

  ДОБРОДОШЛИ У СРБИJУ

 srbija 2016 mapa

Pogledajte našu ponudu SRBIJA ZIMA 2018. Provedite zimu 2018 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust SRBIJA može biti vaša sledeća destinacija za ZIMOVANJE 2018. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika SRBIJA 2018. Naš program SRBIJA ZIMA 2018 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela. Vaš Big Star Travel – turistička agencija