SRBIJA ZIMA 2023

SRBIJA 2022 - NAJPOVOLJNIJE CENE

Dok budete prelistavali strane sa ski centrima Srbije, sigurno će te zaključiti da smo zemlja bogata neiskorišćenim mogućnostima za skijanje. Kada se uporede smeštajni kapaciteti, koji danas više nisu mali, sa dužinom staza i brojem žičara, uočiće se velika nesrazmernost. Ipak poslednjih godina je situacija na planinama Srbije je znatno bolj, Izgrađene su nove moderne žičare na Kopaoniku, Staroj Planini, Zlatiboru... Postoje planovi za nova skijalista, radi se infrastruktura u planinskim centrima...Ove sezone smo za Vas izdvojili ponude zimovanja na Kopaoniku, Zlatiboru i Staroj planini.

srbija zima 2023

ODABERITE ŽELJENU DESTINACIJU IZ MENIJA SA LEVE STRANE.

  ДОБРОДОШЛИ У СРБИJУ

 srbija zimovanje mapa

Pogledajte našu ponudu SRBIJA ZIMA 2023. Provedite zimu 2023 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust SRBIJA može biti vaša sledeća destinacija za ZIMOVANJE 2023. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika SRBIJA 2022. Naš program SRBIJA ZIMA 2023 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela. Vaš Big Star Travel – turistička agencija

demo

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!


Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju BIG STAR TRAVEL. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
09:00 - 20:00
Subotom
10:00 - 14:00

Nedeljom i praznicima ne radimo

Email obaveštenja

Prijavite se na našu mailing listu i dobijajte najnovija obaveštenja u vezi aranžmana.

Please wait